Gratis verzending van de bestelling. Slim Slabbetje


Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Slim Slabbetje

De Algemene voorwaarden zijn van toepassing indien u een koopovereenkomst met Slim Slabbetje aangaat. De voorwaarden zijn bedoeld om de relatie tussen u als klant en Slim Slabbetje te regelen. Onder opdrachtgever wordt verstaan diegene die de order heeft gegeven en/of in wiens opdracht is gehandeld.

 • Als u bij Slim Slabbetje een artikel bestelt, gaat u akkoord met de door ons gehanteerde verkoopvoorwaarden.

 • Op alle door ons gesloten overeenkomsten en daaruit voortvloeiende geschillen is Nederlands recht van toepassing.

 • Koopovereenkomsten worden alleen aangegaan met personen van 18 jaar of ouder.

Garantiebepalingen

Slim Slabbetje garandeert dat de producten in goede staat aan de opdrachtgever worden verzonden.

Certificering en veiligheid

 • De slabben van Slim Slabbetje zijn in de Verenigde Staten gecertificeerd als “kindveilig product” (Certificate of Compliance aanwezig). Er zitten geen giftige stoffen in de slabben van Slim Slabbetje (vrij van BPA, Lood, PVC, ftalaten). Ze kunnen dus zonder problemen in aanraking komen met voedsel en dranken.

 • Gebruik de slabben bij kinderen onder de 3 jaar alleen onder voortdurend toezicht.

 • Slim Slabbetje acht zich niet aansprakelijk voor de door uit gebruik van de slabbetjes voortvloeiende ongelukken en/of schade, in welke hoedanigheid dan ook.

Productprijzen

 • Alle genoemde productprijzen zijn in euro’s en inclusief 21% BTW, maar exclusief verzendkosten (voor zover van toepassing).

 • De gehanteerde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen, kennelijke schrijf- of drukfouten en systeemfouten.

 • Binnen Nederland is verzending gratis. Naar België, Duitsland, Luxemburg en Polen zijn de verzendkosten € 3,50 per bestelling.

Levering en leveringsvoorwaarden

 • Als Slim Slabbetje de door u bestelde artikelen op voorraad heeft, worden deze na betaling binnen 1-2 werkdagen verzonden. Deze leveringstermijn geldt als indicatie en niet als absoluut termijn. Indien wordt afgeweken van bovenstaande of als het artikel niet voorradig is, wordt u hiervan via de e-mail op de hoogte gesteld.

 • Overschrijding van de leveringstermijn die niet aan Slim Slabbetje kan worden toegerekend in overeenstemming met de algemene voorwaarden, kan nimmer aanspraak geven op schadevergoeding.

 • Slim Slabbetje houdt zich het recht voor om in gedeelten te leveren.

 • Indien de opdrachtgever de bestelde zaken niet op het overeengekomen tijdstip van levering in ontvangst neemt, worden de bestelde zaken voor zijn rekening en risico ter zijner beschikking gehouden.

 • Kleine bestellingen worden na verpakking per briefpost verstuurd en grotere bestellingen na verpakking per pakketpost.

 • Na overdracht aan het vervoersbedrijf wordt de zending zo mogelijk binnen 1 tot 3 werkdagen afgeleverd. Voor bestellingen buiten Nederland kan de bezorgperiode afwijken.

 • Indien uw bestelling als pakketpost verzonden wordt dan kunt u via track & trace in de gaten houden wanneer het pakje bij u wordt afgeleverd.

 • Er kan besteld worden vanuit Nederland, België, Duitsland, Luxumburg en Polen.

 • Levering aan andere landen binnen Europa is wegens afwijkende verzendtarieven alleen mogelijk na overleg (telefonisch of per e-mail) met Slim Slabbetje.

 • Slim Slabbetje levert niet aan postbusnummers.

 • U kunt bij Slim Slabbetje niet afhalen.

 • Uw bestelling wordt, indien voorradig, binnen 1 tot 5 (werk) dagen na betaling geleverd.

Betalingen

 • Iedere bestelling wordt door Slim Slabbetje bevestigd door middel van een e-mail met bijgesloten factuur. In deze factuur staat een overzicht van uw aankoop, het aankoopbedrag en de verzendkosten vermeld, evenals de betaalstatus. Om het milieu te sparen zenden we de factuur alleen per e-mail (deze wordt dus niet uitgeprint en toegevoegd aan uw bestelling).

 • Betaling kan geschieden op een van de wijzen zoals aangegeven tijdens het bestelproces:

1. iDeal, SofortBanking / DIRECTebanking, Bancontact / MisterCash

U kunt bij Slim Slabbetje met de genoemde betaalmethodes direct, veilig en snel betalen via een beveiligde verbinding en met uw eigen bank. Betaling vindt plaats via de server van Sisow payment innovations gevestigd te Helmond (Sisow) en in sommige gevallen wordt ook Sisow als tegenrekening aangemerkt. Aangezien de betaling direct plaatsvindt, kan de bestelling diezelfde dag nog klaargemaakt worden voor verzending.

2. Vooruitbetaling door overboeking

Vooraf betalen is mogelijk middels overboeking via bank of giro onder vermelding van uw factuurnummer. Na volledige betaling van alle goederen en eventuele verzendkosten, wordt het pakket binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden. Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, dient de betaling binnen 14 dagen na de bevestigingsmail te worden overgemaakt. Als betaling van de bestelling niet binnen deze termijn is voldaan vervalt de bestelling.

 • Voor zover dit niet het gevolg is van een verwijtbaar in gebreke blijven van Slim Slabbetje, onthoudt zij zich van de verantwoordelijk voor eventuele financiele schade voortkomend uit technische- of andere problemen bij de betalingsprovider (Sisow payment innovations gevestigd te Helmond), bij één van de betrokken banken of het interbancaire verkeer; alsmede de gevolgen van (al dan niet kwaadwillende) akties van derden die invloed hebben op het betalingsverkeer.

Herroepingsrecht

Bij de aankoop van producten heeft de klant de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden gedurende 14 dagen na ontvangst van het product. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zal u het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Slim Slabbetje retourneren binnen 14 dagen na aflevering. U krijgt dan uw geld terug gestort exclusief de verzendkosten. Indien gebruik gemaakt wordt van het herroepingsrecht, zijn de verzendkosten bij retourneren voor rekening van de opdrachtgever.

U wordt verzocht voordat u een product terugstuurt eerst telefonisch, via het contactformulier of via een e-mail contact op te nemen.

Productiefouten

Onder productiefouten verstaat Slim Slabbetje een fout die tijdens de productie werd gemaakt, waardoor het product niet datgene doet waarvoor het is gemaakt.

 • Accepteer nooit beschadigde pakketten! Slim Slabbetje geeft dan geen garantie meer.

 • Als het artikel defect, tijdens transport beschadigd of verkeerd afgeleverd is of een productiefout vertoonde moet u dit binnen 5 dagen na aflevering via de e-mail aan Slim Slabbetje melden en aangeven wat er mis is. Indien de opdrachtgever ingeval van zichtbare en/of onzichtbare gebreken niet binnen 5 dagen na levering de gebreken schriftelijk meldt, vervalt ieder recht op reclamering.

 • Reclamering dient door de opdrachtgever gemotiveerd en onder overlegging van relevant bewijs bij Slim Slabbetje te worden gedeponeerd. Slim Slabbetje dient in staat te worden gesteld een ingediende reclamering te kunnen controleren.

 • De klachten met betrekking tot een deel der geleverde zaken kunnen geen aanleiding zijn tot afkeuring van de gehele levering.

 • De aansprakelijkheid van Slim Slabbetje is beperkt tot vervanging van het geleverde gebrekkige goed, dan wel tot teruggave van de overeengekomen prijs of evenredig gedeelte daarvan, een en ander ter beoordeling van Slim Slabbetje.

Klachten

Neem bij klachten, suggesties of vragen contact met ons op door middel van het contactformulier op de website, per telefoon of per e-mail. Wij zullen ons uiterste best doen om u te helpen.

Privacy

Slim Slabbetje zal de persoonsgegevens van de opdrachtgever vertrouwelijk behandelen en nooit beschikbaar stellen aan derden. Persoonsgegevens worden door Slim Slabbetje uitsluitend gebruikt voor het uitvoeren van bestellingen en voor aanbiedingen en nieuwsbrieven van Slim Slabbetje zelf en dit laatste alleen indien de klant zich hiervoor vrijwillig heeft aangemeld. Alle (bestel)formulieren en persoonlijke data worden bij onze site uitsluitend via een met SSL beveiligde verbinding verzonden.

Wil je meer weten over hoe wij omgaan met privacy, ga dan naar onze privacyverklaring.


Contact gegevens van Slim Slabbetje
Adres: Da Costaweg 6, 2741 BJ Waddinxveen
Tel. +31 (0)6-48547014
KvK nummer: 57297991
BTW nummer: NL001968637B69

 

Bankrekening gegevens:
Slim Slabbetje
Waddinxveen
IBAN: NL12INGB0007706745
BIC: INGBNL2A

Print
X
Slim Slabbetje gebruikt functionele cookies en geanonimiseerde data via Google Analytics. Zie onze privacy verklaring
Betalen

Veilig betalen met iDeal, SofortBanking / DIRECTebanking, Bancontact / MisterCash.

Betalen via beveilgde verbinding met Sisow. McAfee gecertificeerd.
Slim Slabbetje
 • KvK nummer: 57297991
 • BTW nummer: NL001968637B69
Verzending
Gratis verzending binnen Nederland. Verzending naar België en Duitsland € 3,50 per bestelling.

Ook op Bol.com
Bol.com Een deel van ons assortiment is ook verkrijgbaar via Bol.com
Volg Slim Slabbetje
Blogger Pinterest Twitter Facebook

Onze producten zijn vrij van BPA en weekmakers en onze site is groen gehost.

Ftalaten, PVC en BPA vrij. CO2 Neutraal gehoste site.
Omhoog