Gratis verzending binnen Nederland Slim Slabbetje


Het verhaal achter Slim Slabbetje

Mijn naam is Monique en in 2012 ben ik begonnen met de verkoop van exclusieve slabbetjes via mijn website www.SlimSlabbetje.nl

Enkele jaren geleden, na de geboorte van onze eerste zoon, kwam ik voor het eerst in aanraking met de Dura-bib. We kregen deze slab als kraamcadeau van vrienden uit de VS en waren er zo tevreden over dat we hen later gevraagd hebben er nog een aantal voor ons mee te nemen.

Na de geboorte van ons tweede kind wilde ik graag nieuwe slabben van Dura-bib aanschaffen, maar onze vrienden waren inmiddels verhuisd naar Duitsland. Ik kon noch de Dura-bib noch iets vergelijkbaars vinden in Nederland en daarom heb ik toen het besluit genomen om de slabben zelf te gaan importeren uit de VS.

Het product is in Nederland nog vrij onbekend, maar ik hoop dat ik uiteindelijk veel moeders een plezier kan doen door het aanbieden van deze superleuke en praktische slab!

Betalen

Veilig betalen met iDeal, SofortBanking / DIRECTebanking, Bancontact / MisterCash.

Slim Slabbetje
Verzending
Verzendkosten binnen Nederland € 2,50 / vanaf 2 slabbetjes gratis. Verzending naar België en Duitsland € 8,50 per bestelling / vanaf 5 slabbetjes gratis.
Volg ons
SlimSlabbetje op Google+ Blogger Pinterest Twitter Facebook

Onze producten zijn vrij van BPA en weekmakers en onze site is groen gehost.

BPA vrij CO2 Neutraal
Omhoog